Contact

Je kunt mij altijd een bericht sturen via onderstaand contactformulier, wat mijn voorkeur heeft. Wil je mij nu toch op een andere manier bereiken of wat toesturen dan kan dit op de volgende manier!

Threema ID 77AU6EMP
Het Zwitserse Threema is een geliefde chat-app onder journalisten, omdat je alleen een gebruikersnaam deelt om met elkaar te communiceren. Op die manier hoeft een journalist zijn of haar telefoonnummer niet openbaar op het internet te zetten. De app heeft een fraai design en veel functies, maar ook één nadeel: Threema kost 2,99 euro, waardoor het aantal gebruikers veel lager ligt dan bij gratis chat-apps.

Telegram @paulknorrnl
Telegram is geen veilige keuze omdat berichten standaard in de cloud worden opgeslagen. Dit vinden sommigen fijn: als je van telefoon wisselt kun je direct beginnen waar je was gebleven. Tegelijkertijd is het opslaan van al je berichten, foto’s en video’s in de cloud een groot risico. Mocht je toch voor Telegram kiezen, wees daar dan bewust van. De reden dat mensen toch voor Telegram gaan is dat het één van de meest gebruiksvriendelijke chat-apps is.

Of zoals gezegd, gebruik het contactformulier!

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het hart.